Despre Noi

Fotografie

Lumina si compozitia sunt esentiale pentru a desavarsi o fotografie. Dar ce face cu adevarat o fotografie sa fie speciala sunt acele momente de dragoste, bucurie si speranta impartite de cei din jur si canalizate asupra celor doua persoane speciale.

Fotografiile noastre, sunt concentrate pe aceste momente, pentru a deveni martori peste ani. Incercam sa capturam nu doar momentul evenimentului ci si trairile dumneavoastra.

Film

Daca fotografia reprezinta arta de a captura clipa, filmul va captura intregul eveniment. Veti savura astfel cele mai bune momente din viata dumneavoastra si veti retrai sentimentele. Ne asiguram ca nici un moment important nu este pierdut sau sacrificat la montaj si cu ajutorul tehnologiei HD experienta va fi unica.

Filmarea unui eveniment nu se limiteaza doar la ideea de martor ocular. Pe langa faptul ca suntem prezenti sa capturam imagini din viata dumneavoastra, vrem sa captam si acele trairi pe care le veti regasi pe film.

Echipa

Echipa noastra este compusa din doi oameni - un fotograf si un cameraman. Nu ne mandrim ca altii cu multe echipe, iar acest lucru il consideram un plus, deoarece nu luam mai mult de un eveniment intr-o data. Fiecare client este unic, si astfel fiecare client va fi tratat ca atare ... Nu suntem ipocriti sa spunem ca facem asta doar din placere, dar ne place ceea ce facem. Sunt sigur ca niciodata cand am fost mic, la intrebarea "Ce vrei sa te faci cand vei fi mare ?" nu am raspuns "Vreau sa fiu cameraman ..." si cu toate acestea imi place ceea fac.

Va invitam sa ne cunoastem mai indeaproape la o cafea sau un ceai aromat si sa discutam detaliile evenimentului dumneavoastra.